Останні новини:

Випадкове фото:

31.jpg

Додати в закладки:

Увага! Увага! Увага!

Починаючи з 28.02.2016 сайт inc.in.ua з технічних причин не оновлюється!

Інформація, що розміщена на ньому, може бути не достовірною!

Дякуємо за порозуміння!

 

   25 вересня 2016 року в Київському Палаці спорту виступив з програмою «З Богом все можливо!» відомий у всьому світі мотиваційний оратор і проповідник Нік Вуйчич, який з народження не має рук і ніг.

   Зустріч відвідали близько 10 тисяч осіб, серед яких були і реабілітанти Київського міського Центру соціальної, професійної та трудової реабілітації інвалідів.

   Спікер поділився з аудиторією історією про те, як розвивалася його віра в Бога, розповів, чому атеїзм не має сенсу і як знайти надію в Ісусі Христі.

   В процесі виступу Нік Вуйчич торкнувся питання, що хвилюють дуже багатьох: чому погані речі відбуваються з хорошими людьми. «Адже легко сказати: роби все правильно і тоді у тебе буде все добре. Але, на жаль, так виходить далеко не завжди», - констатував спікер. На його переконання, є питання, на які у людей немає відповіді, проте він є у Бога, Який зовсім не є автором болю і страждань в цьому світі. І Господь на подібні питання про те, «чому так сталося», часто відповідає також питанням: «Ти Мені довіряєш?».

   «У вісім років, - продовжував Нік, - я не міг зрозуміти, як можна Божий план щодо мене вважати чудовим. Я не знав, яким буде моє майбутнє і не міг уявити, що, не маючи рук і ніг, одного разу стану чоловіком і батьком, буду проповідувати і навчати, подорожувати по всьому світу. На сьогоднішній день я зробив більше 2000 перельотів, подолав в подорожах близько 5 млн км, зустрічався з президентами країн. Мільйони людей сьогодні дивляться мої виступи по телевізору. Я зрозумів одне: коли Бог не робить дива зцілення на наше прохання, він тим самим як би говорить, щоб ми самі стали дивом для інших людей». На підтвердження цієї думки Нік розповів, як, вже будучи відомим, зустрів в Каліфорнії хлопчика Деніела, що не має, як і він, рук і ніг. І через деякий час прибув з візитом в ту школу, де він навчався. Бачачи, що хлопчик зазнає поганого поводження від однолітків, Нік виступив з промовою, в якій закликав школярів добре ставитися до Деніела. Після візиту всесвітньо відомого оратора хлопчика з обмеженими можливостями стали по-справжньому поважати в школі.«Ви думаєте, я ніколи не молився про те, щоб Бог дав мені руки і ноги? - Продовжував Нік. - Але якби Бог відповів на мою молитву саме таким чином, як я просив, і якби я потім зустрів того маленького Деніела, я б не зміг йому допомогти. Бог у відповідь на мою молитву дав мені щось більше, ніж руки і ноги. Сьогодні, хоча у мене немає кінцівок, я вірю, що Небеса реальні!».

   Протягом свого виступу спікер наводив приклади зі свого досвіду служіння людям в різних країнах, що демонструють, як Бог змінює людські життя. Закликав атеїстів переглянути свої погляди, адже наука може пояснити далеко не всі, зокрема, вона не пояснює випадки надприродних зцілень тяжкохворих людей. Переконував присутніх, що для люблячого Творця немає такого гріха, який би Він не міг пробачити, і що надія, яку можна знайти лише в Ісусі Христі, є для кожного.

   Завершилася зустріч закликом присвятити життя Господу і молитвою за Україну, яку здійснили священнослужителі різних конфесій. Сам же Нік висловив надію, що це не останній його візит до цієї країни.

Коментарі 

 
0 #1 Олександр 28.10.2016 19:13
А я тоже там був.
Цитувати
 

Додати коментар


Опитування:

Як часто ви відвідуєте наш сайт?
 

Останні відгуки:

Останні анонси:

Київський міський Центр соціальної, професійної та трудової реабілітації інвалідів

Copyright Сайт © 2010-2015. All Rights Reserved.